Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Σαλόνι - συχνές ερωτήσεις



 Από τι υλικό είναι κατασκευασμένος ο σκελετός των σαλονιών;

Οι σκελετοί στα σαλόνια είναι κατασκευασμένοι από διάφορα ξύλα μασίφ, συνήθως έλατο, οξιά και στις μεγάλες επιφάνειες με

κόντρα πλακέ θαλάσσης ανάλογα με το μοντέλο.

 Τα μαξιλάρια του καθίσματος


Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται από μείγματα πολυορεθάνης που έχουν επεξεργαστεί με νερό (water Lilly) ώστε να αποκτήσουν την μέγιστη δυνατότητα επαναφοράς στην αρχική του θέση (μνημονικά υλικά). Φυσικά υπάρχουν διαβαθμίσεις όσον αφορά στην σκληρότητα ανάλογα με το μοντέλο & τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τα μαξιλάρια της πλάτης 


Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι κατασκευασμένα από μείγματα πολυορεθάνης, από πούπουλο ή comforel με διαμερισματοποίηση ώστε να παίρνουν την μορφή του σώματος όταν καθόμαστε και έπειτα να επανέρχονται στην αρχική τους μορφή.

 Τα υφάσματα του καναπέ βγαίνουν για να καθαρίζονται;


Όλα τα υφάσματα, σε όλα τα έπιπλα (σαλόνια, πολυθρόνες, κρεβάτια), είναι εύκολα αποσπώμενα, για τον καλύτερο καθαρισμό τους. Ανάλογα με το μοντέλο υπάρχει και ο αντίστοιχος μηχανισμός.

 Πλένονται τα υφάσματα;


Όλα τα υφάσματα, σε όλα τα έπιπλα (σαλόνια, πολυθρόνες, κρεβάτια), καθαρίζονται. Εξαρτάται από τον τύπο του υφάσματος εάν πλένεται ή εάν χρειάζεται στεγνό καθάρισμα.

 Μπορώ να αλλάξω τα καλύμματα στο σαλόνι μου;


Τα καλύμματα σε όλα τα σαλόνια μπορούν να αντικατασταθούν πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έλθετε στο  κατάστημα μας για να επιλέξετε το ίδιο ή ένα άλλο ύφασμα που να ανταποκρίνεται στο γούστο σας. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε μια δεύτερη σειρά καλυμμάτων για να τα εναλλάσσετε ανάλογα με την κάθε εποχή.

kosmin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου